Direct la continutul paginii »

Linea Blu Travel SRLLinea Blu Travel se afla in Cluj-Napoca si este una dintre cele mai dinamice agentii de turism in ce priveste activitatile de turism si transport. Agentia s-a infiintat in 2002, insa personalul este la dispozitia Dvs. cu o experienta mult mai indelungata dobindita in agentii de turism cu traditie.

Prin urmare in cazul rezervarilor efectuate prin acest tour-operator, ne-am bucurat mereu de o prezentare de buna calitate dublate de preturi competitive si servicii la destinatie care au multumit si cei mai exigenti turisti.

Pentru cei care doresc sa isi petreaca vacantele in tara, oferta noastra cuprinde hoteluri si pensiuni de pretutindeni: de pe litoralul romanesc pina in delta Dunarii, din statiunile balneare si climaterice pina in regiunile agroturistice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Linea Blu Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Linea Blu Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Linea Blu Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.895