Direct la continutul paginii »

Telegraf Tours SRLTelegraf Tours reprezinta agentie de turism deja cunoscuta pe piata brasoveana. Agentia pe care o conduc atrage intotdeauna clienti noi, pentru ca serviciile oferite sunt de calitate, intotdeauna la nivelul oricaror exigente.

Dorinta noastra este sa cream cele mai ingenioase oferte pentru clienti, fie ca sunt persoane fizice sau corporate.

In mod concret, Telegraf Tours va poate oferi cazare in hoteluri din toata lumea, la tarife competitive, pachete turistice complete si programe la cerere, vacante individuale si de grup, turism de afaceri sau tematic, organizari de simpozioane, congrese , croaziere, servicii de inchiriere auto si asigurari de sanatate, traduceri si legalizari documente in toate limbile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Telegraf Tours SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Telegraf Tours SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Telegraf Tours SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.427