Direct la continutul paginii »

ISH - Comnet Media SRLISH advertising este o agentie de publicitate full service , oferim servicii de productie publicitara indoor si outdoor, creatie grafica, spot-uri publicitare, marketing & PR , Servicii de webdesign & IT.

Cu o vasta experienta de peste 15 ani in domeniul tipografic, intelegem si chiar anticipam nevoile clientilor, si dam tiparului digital exact valoarea pe care o merita: calitate ridicata intr-un timp extrem de scurt pentru tiraje mici si medii. Finisare. Operatiunile complexe de finisare care preced tiparul propriu-zis adauga valoare lucrarilor, transformand simplele coli tiparite in valoroase instrumente de marketing. Livrare.

Rapiditatea este una din calitatile pentru care clientii aleg tiparul digital, tocmai de aceea nu neglijam deloc acest aspect. Livram in maxim 24 de ore in Bucuresti si in maxim 48 de ore pe teritoriul tarii. Iar pentru a ne asigura ca lucrarile ajung in ordine, le ambalam in cutii speciale in functie de fiecare format.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale ISH - Comnet Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre ISH - Comnet Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii ISH - Comnet Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.651