Direct la continutul paginii »

German Electronics SRLgermanelectronics.ro este o platformă de vânzări online deţinută de SC German Electronics SRL. Compania noastră este distribuitor pentru România al produselor Conrad din Germania.

 
Conrad Electronic este o firmă înfiinţată în 1923 în Germania şi este nr.1 în Europa în domeniul vânzărilor de electronice prin catalog. Conrad Electronic este sinonim cu inovaţia şi performanţa. În renumitele cataloage Conrad se găsesc mai mult de 100.000 de produse (multe dintre ele sunt inovaţie Conrad şi nu pot fi procurate din altă parte).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale German Electronics SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre German Electronics SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii German Electronics SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.