Direct la continutul paginii »

Custom Solution Developers SRLCustom Solution Developers, pe scurt CSD, reprezinta o noua si tanara firma de servicii Software & IT  localizata in Brasov.

Avand ca obiectiv principal dezvoltarea de solutii software bazate strict pe cerintele si specificatiile clientilor, CSD se remarca prin modul de lucru inedit, profesionist si interactiv.

Aplicand o metodologie noua, dezvoltata si utilizata intensiv la nivel international, CSD ofera servicii si solutii software tuturor categoriilor de clienti.

Scopul nostru este de a prezenta si a introduce avantajele unei solutii software bine pusa la punct si dezvoltata in functie de specificul fiecarui domeniu de activitate (business).

Ne adresam tuturor firmelor si persoanelor interesate sa-si reduca cheltuielile, dezvolte suplimentar activitatea, mareasca si imbunatateasca serviciile si activitatea, sa-si extinda zona de activitate, cu alte cuvinte: sa-si duca business-ul la nivelul urmator.

CSD va poate oferii avantajul de care aveti nevoie intr-o piata economica activa, dificila (mai ales in aceasta perioada) si competitiva/

Pentru informatii suplimentare, oferte de servicii si produse, asistenta sau doar pentru discutii, nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Custom Solution Developers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Custom Solution Developers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Custom Solution Developers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.