Direct la continutul paginii »

MDC Computers International SRLSocietatea noastra, desi de putin timp pe piata, a reusit sa devina unul dintre principalii importatori si distribuitori de sisteme de navigatie auto GPS si sisteme PC "All in one" si "Nettop" din Romania.

Cu toate dificultatile prin care trece economia romaneasca, am cautat mereu sa venim in intampinarea clientilor prin oferirea spre vanzare de produse de ultima generatie, la preturi foarte competitive.

In paginile acestui site veti gasi cateva din cele mai populare produse pe care le importa compania noastra si pentru care avem preturi promotionale!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale MDC Computers International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre MDC Computers International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii MDC Computers International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
MDC Computers International SRL


45.655