Direct la continutul paginii »

Eurodata Serv SRLAvem experienta de peste 14 ani in service de calculatoare PC, desktop si laptop, precum si in administrare de retele de calculatoare si servere.

Un alt domeniu in care avem experienta indelungata este cel de
service imprimante HP, Canon, Lexmark, Epson, Xerox, Samsung, Dell, Brother, Minolta.

Asiguram la solicitarea dvs., sau in baza unui contract de prestari servicii IT, service pentru calculatoare PC, desktop si laptop, servicii de administrare retele de calculatoare, precum si service pentru imprimante HP, Lexmark, Canon, Epson, Xerox, Samsung, Dell, Brother, Minolta, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurodata Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Eurodata Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurodata Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.