Direct la continutul paginii »

Mega Cip Sistem SRLMagazin si Service  IT cu preturi reduse. Comercializam produse software si hardware noi sau second hand. Gasesti orice Componente la preturi mici (Placi Baza, Memorii, Procesoare, Placi Video, Hdd, Placi Retea, Boxe, etc.) -NOI si SH. Facem livrari in toate orasele din tara prin curier - rapid, sigur si avantajos in 24 ore.

Societatea comerciala se ocupa cu:
 - furnizare produse IT noi si second-hand (la comanda se poate aduce orice produs cu livrare gratuita pentru beneficiarii de abonamente de service). Livrarile se pot face si in afara localitatii Bucuresti – costuri minime
 - service IT profesional (suport tehnic, diagnosticari, depanari, devirusari, recuperari date, instalari, etc.) si abonamente service IT pe baza de contract
 - incarcari cartuse cu livrare gratuita la sediu si vanzare pentru orice model de cartuse inkjet sau laserjet
 - proiectare, optimizare si administrare de retele wired si wireless (inclusiv estetizare)
 - web design, redesign, optimizare si promovare in motoarele de cautare, mentenanta web
 - furnizare produse GSM, accesorii, PDA-uriContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mega Cip Sistem SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mega Cip Sistem SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mega Cip Sistem SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.