Direct la continutul paginii »

Sakurako & Co. SRL Toate produsele prezente sunt noi si beneficiaza de garantia legala aferenta. returile difuzoarelor auto (cu exceptia difuzoarelor subwoofer) sunt intotdeauna pentru o pereche. 

Transportul in tara este efectuat prin curier rapid si este GRATUIT pentru comenzile care depasesc 800 RON. Comenzile mai mici de 800 RON au o taxa de transport de 30 RON. Comenzile pot fi livrate la usa dumneavoastra oriunde pe raza acestor localitati sau pot fi ridicate de dumneavoastra de la cel mai apropiat sediu al curierului. Pentru livrarea comenzii la usa dumneavoastra in afara acestor localitati se va percepe o taxa de 50 RON.

Plata se poate efectua cash in momentul livrarii sau in avans, prin transfer bancar. Va rugam specificati odata cu comanda daca doriti sa efectuati plata prin virament bancar si va vom trimite detaliile necesare odata cu confirmarea existentei pe stoc a produselor comandate.

Puteti veni la sediul nostru din Bucuresti, Str. Drumul Balta Doamnei nr 41-55, sector 3, pentru a ridica comenzi trimise online sau telefonic, pentru consultanta, probe, auditii si pentru a alege produse ce se afla pe stoc. Nu va putem garanta insa ca in orice moment exista pe stoc toate produsele din oferta; va rugam verificati telefonic in prealabil existenta pe stoc a produselor care va intereseaza.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sakurako & Co. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sakurako & Co. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sakurako & Co. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.