Direct la continutul paginii »

Computron System SRLVanzari on-line componente, calculatoare, Amd, Intel, notebook , camere video, pda, camere foto compacte, ups, netbook, securitate camere ip, boxe, consumabile originale, imprimante, multifunctionale, software, Adobe, Corel, Microsoft. 

Garantia se acorda in conformitate cu prevederile O.G. 21/1992 si Legea nr. 449/2003, la sediul firmei noastre, service-ul se efectueaza la sediul furnizorului. Perioada de remediere a deficientelor este de 15 zile, durata medie de utilizare a produsului este de 10 ori perioada de garantie, conform O.G. 21/1992. Numarul  declaratiei de conformitate este dat de furnizor in dreptul fiecarui produs.

La solicitarea acordarii garantiei pentru un produs comercializat de noi va fi necesar ca acesta sa fie prezentat in ambalajul original si cu documentatia tehnica ce a fost livrata, precum si cu toate eventualele accesorii, insotit de certificatul de garantie, factura fiscala si chitanta in original. Lipsa unor detalii anterior indicate atrage imposibilitatea asigurarii de catre noi a garantiei. Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Computron System SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Computron System SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Computron System SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Computron System SRL


35.197