Direct la continutul paginii »

Navigator Software SRLNavigator Software, membru al Vector Group, este o firmă specializată în crearea și comercializarea de sisteme de gestiune și monitorizare în domeniile HoReca, Retail, Sănătate și E-Commerce.

Oferim soluții complete și concrete, capabile să aducă un plus de eficiență în activitatea Dvs. Pachetele de software  împreună cu echipamentele specifice permit implementarea unor sisteme personalizate în diferite domenii. Astfel aveți acces la informațiile cele mai elocvente pentru o mai bună organizare și gestionare a afacerii.  Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Navigator Software SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Navigator Software SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Navigator Software SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Navigator Software SRL


35.397Produse

    1. 2