Direct la continutul paginii »

Inoe 2000 Incd SRLInstitutul de Cercetari pentru Instrumentatie Analitica, ICIA, a fost infiintat acum 20 ani avand ca obiect principal de activitate cercetarea, proiectarea si realizarea de aparatura analitica de laborator precum si elaborarea de metodologii analitice pentru o mare gama de probe.

Odata cu dezvoltarea institutului si dand curs cererii de expertiza in diferite domenii aceste preocupari s-au extins inspre programe de mediu, sanatate, modernizari tehnologice, tehnologii curate.

Institutul dispune de o dotare remarcabila care corespunde caracterului multidisciplinar al cercetarii, proiectarii si executiei specifice colectivelor sale de lucru.

In institut functioneaza laboratoare de cercetare de chimie, chimie analitica, spectroscopie precum si ateliere de proiectare si executie mecanica si electronica. Aceasta structura permite abordarea unui proiect de la faza de cercetare pana la cea de elaborare a unui prototip.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inoe 2000 Incd SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Inoe 2000 Incd SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inoe 2000 Incd SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.488