Direct la continutul paginii »

Azia Security Systems SRLAZIA Security Systems este o firma cu capital integral privat romanesc, infiintata in anul 1992, avand o experienta de aproximativ 19 ani in domeniul serviciilor de paza si protectie a bunurilor si persoanelor, monitorizare si interventie rapida antiefractie, oferind in acelasi timp servicii de consultanta in domeniu.

AZIA Security Systems vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama larga de servicii complete la standarde occidentale, avand scopul de a oferi clientilor sai in mod constant servicii de cea mai buna calitate in ceea ce pricveste paza obiectivelor, bunurilor si valorilor.

Domeniul serviciilor de paza si protectie a bunurilor si persoanelor, monitorizare si interventie rapida antiefractie a fost cel mai dinamic în 2009, numărul contractelor noi fiind mai mare cu 53% decât în 2008.

Cresterea semnificativa arată preocuparea tot mai crescută atât a persoanelor fizice, cât şi a celor juridice, de a-şi proteja bunurile şi vieţile cu ajutorul sistemelor de securitateContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Azia Security Systems SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Azia Security Systems SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Azia Security Systems SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.818