Direct la continutul paginii »

Sicuro Invest SRLSICURO – INVEST este o societate privata ce asigura o protectie intr-un mod profesional si foloseste tehnici si echipamente moderne in domeniile paza, interventie, sisteme de monitorizare si alarmare.

De-a lungul activitatii SICURO INVEST a aratat ca este una din cele mai profesioniste firme de paza si protectie, dovada constituind-o nenumaratele certificate si diplome obtinute.

Departamentul SICURO INVEST de pază şi protecţie pune la dispoziţie logistică şi agenţi de pază pentru: paza umană, control acces, pază obiective în post fix sau mobil, indiferent dacă aceste posturi sunt localizate la sedii de instituţii private sau de stat, asociaţii de locatari, etc.
• paza umană,
• control acces,
• pază obiective în post fix sau mobil, indiferent dacă aceste posturi sunt localizate la sedii de instituţii private sau de stat,asociaţii de locatari,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sicuro Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sicuro Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sicuro Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.297