Direct la continutul paginii »

Indomo Construct SRLFirma noastra elaboreaza proiecte pentru constructii civile si industriale, pentru toate specialitatile si fazele de proiectare, la un standard ridicat de calitate.

Dorim sa ne largim in permanenta gama de servicii, insa in acelasi timp suntem convinsi ca singura posibilitate de a ne mentine pe piata concurentiala este sa asiguram servicii de calitate clientilor nostri.

Proiectele sunt intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare, de catre persoane cu pregatire de specialitate si atestate profesional. Verificarile se fac de catre verificatori atestati.

INDOMO CONSTRUCT este mai intai de toate o echipa de tineri profesionisti, avand ca principal obiect de activitate proiectarea in constructii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Indomo Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Indomo Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Indomo Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.859