Direct la continutul paginii »

Alyates Design SRLFirma noastra are ca obiect de activitate proiectarea instalatiilor pentru constructii civile si industriale, pentru toate specialitatile (termice, electrice, sanitare) si fazele de proiectare (PAC, PT, DE).

Portfoliul lucrarilor executate de noi cuprinde circa 150 de proiecte de instalatii pentru imobile locuinte unifamiliale si ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri, magazine si showroom-uri, hoteluri si pensiuni, monumente, cladiri industriale, etc. toate realizate cu minutiozitate maxima.

ALYATES DESIGN s.r.l. ofera clientilor servicii de consultanta si proiectare a instalatiilor termice, electrice si sanitare pentru diferite tipuri de cladiri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alyates Design SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alyates Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alyates Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.789