Direct la continutul paginii »

Enviro East Holding SRLPrincipalele activităţi ale firmei sunt: elaborare studii de mediu, planificarea, executarea intervenţiilor de protecţie a mediului, conducerea lucrărilor la faţa locului (pe teren) etc. Compania noastră pune la dispoziţia dumneavosatră profesionalism, seriozitate şi promtitudine.

EnviroEast Holding Srl are sediul în Sfântu Gheorghe, aflat chiar în centrul României, asigurând astfel posibilitatea de a desfăşura activitatea pe întreg teritoriul ţării.

Firma EnviroEast Holding Srl, este o firmă de specialitate în domeniul protecţiei / ingineriei mediului, înfiinţată în 2005.

În anii trecuţi firma noastră a prestat foarte multe servicii pe domeniul protecţiei mediului în ţară şi în străinetate (Ungaria, Polonia etc.). În functie de tipul serviciului prestat, sau de tipul lucrărilor executate compania noastră colaborează cu mai multe firme specializate în acest domeniu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Enviro East Holding SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Enviro East Holding SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Enviro East Holding SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.857