Direct la continutul paginii »

Sider Technologies Bureau SRLInca de la infiintarea firmei, in 2008, au fost demarate o serie de proiecte pentru clienti din sectorul industrial, in special pentru metalurgie si industria constructoare de masini.

Pentru toate proiectele realizate de noi, asiguram deopotriva consultanta de specialitate si asistenta tehnica pe tot parcursul executiei lucrarilor.

Sider Technologies Bureau ofera servicii de proiectare, consultanta si asistenta tehnica pentru constructii civile si industriale, echipamente mecanice, structuri metalice si instalatii.

Proiectele noastre ofera solutii tehnice pentru punerea in practica a obiectivelor de management ale firmelor, totodata oferind incadrarea in normele de protectie a mediului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sider Technologies Bureau SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sider Technologies Bureau SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sider Technologies Bureau SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.574