Direct la continutul paginii »

3r Consulting SRLFirma 3R Consulting dispune de un colectiv complex de specialişti cu studii superioare de înaltă calificare, cu experienţă în domeniul obiectului de activitate al firmei, compus din economişti, arhitecţi, ingineri constructori şi instalaţii (electrice, termice, ventilaţii, apa canal), ingineri topo.

Una din preocupările permanente ale firmei este cunoaşterea şi asimilarea metodelor şi tehnicilor de lucru practicate în tarile cu o economie de piaţă dezvoltată.

Firma 3R Consulting a fost constituită în anul 2003, având ca activitate de bază consultanţa şi proiectarea în domeniul construcţiilor civile şi industriale, domeniu în care specialiştii firmei deţin o experienţa acumulata pe parcursul a 25 ani de activitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale 3r Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre 3r Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii 3r Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.714