Direct la continutul paginii »

I.c.i.p.e. 1a SRLCIPE 1A proiecteaza atat structuri din beton armat cat si structuri metalice, solutia fiind aleasa pe criterii de rentabilitate, viteza de executie, destinatie si expunere la factorii de mediu, rezistenta la incendiu si rezistenta in timp.

Se asigura de asemenea respectarea prescriptiilor de proiectare la zi. Acest lucru este posibil datorita colectivului compus atat din ingineri tineri si entuziasti cat si din ingineri cu indelungate experiente si calitati profesionale.

Firma ICIPE 1A activeaza in domeniul structurilor de rezistenta pentru constructii civile, industriale si agricole efectuand o gama completa de servicii , incepand de la studii de fezabilitate si expertize la constructii existente pina la intocmirea si verificarea autorizata a proiectelor de executie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale I.c.i.p.e. 1a SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre I.c.i.p.e. 1a SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii I.c.i.p.e. 1a SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.857