Direct la continutul paginii »

Imocentral SRLConsideram timpul clientilor nostri o valoare care nu merita sa fie irosita.

Desi suntem constienti ca, aparent, sectiunea de "Inconveniente" poate alunga sau speria clientii, ne asumam acest risc considerand ca doar asa vom putea oferi o imagine reala si exacta a ofertelor.

Alaturi de ideea de transparenta, dorim sa fim remarcati prin promptitudine si profesionalism.


Din acest motiv tinem foarte mult sa prezentam clientilor nostri o imagine complexa si reala a tuturor ofertelor imobiliare pe care le promovam. De aceea am introdus in prezentarea ofertelor noastre sectiunile: "Puncte forte" si "Inconveniente".

Ne facem timp pentru fiecare client, abordam cererea si oferta cu interes si pasiune, motivati fiind de dorinta de a ne sti fiecare client multumit.


Imocentral este o agentie tanara pe piata imobiliara din Cluj, insa cu o dorinta infocata de a oferi tuturor clientilor din segmentul imobiliar servicii de calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Imocentral SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Imocentral SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Imocentral SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.910