Direct la continutul paginii »

Ploiesti Industrial Parc SAPloiesti Industrial Parc s-a infiintat la inceputul anului 2002 – atunci cand majoritatea marilor intreprinderi erau in curs de restructurare, rata somajului inregistra un nivel ingrijorator si situatia economico-sociala la nivelul judetului Prahova era din ce in ce mai nefavorabila.

Principalul nostru scop este de a atrage investitori puternici in parcurile industriale si in acest fel sa putem crea noi locuri de munca pentru locuitorii din judetul Prahova.

S.C. Ploiesti Industrial Parc S.A. ofera investitorilor romani si straini loturi de teren cu toate utilitatile necesare (apa, canalizare menajera si pluviala, electricitate, gaz, drumuri de acces), pentru constructia de spatii de productie, spatii de depozitare, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ploiesti Industrial Parc SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ploiesti Industrial Parc SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ploiesti Industrial Parc SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.210