Direct la continutul paginii »

Cyrom Investments SRLDatorita diversitatii si a produselor furnizate, a adaptabilitatii la conditiile specifice fiecarui client.

Grupul CYROM a luat fiinta in anul 2000 grupul este format din mai multe societati comerciale care activeaza in diferite domenii de activitate, dar au actionari comuni.

Grupul CYROM a devenit repede cunoscut pe piata si totodata a reusit sa isi pastreze pozitia dobandita printr-o activitate sustinuta prin calitate, seriozitate si promptitudine, iar portofoliul de clienti s-a dezvoltat, incluzand astazi importanti agenti economici din intreaga tara.

Cyrom Investments a achizitionat in anul 2000 Fabrica TEXTILA Grivita si cu timpul a transformat acest spatiu intr-un ansamblu de spatii de birouri si servicii unde isi desfasoara activitatea peste 1200 de persoane, angajati ai unor firme importante, care activeaza in domenii tehnologice de varf.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cyrom Investments SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cyrom Investments SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cyrom Investments SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.378