Direct la continutul paginii »

Exact Factor SRLExperienţa şi înţelegerea în profunzime a metodelor de evaluare sunt necesare pentru a ajunge la rezultate corecte conform Standardelor Internaţionale de Evaluare.

Nu ezitaţi să ne contactaţi dacă serviciile noastre pot veni în intâmpinarea nevoilor dumneavoastră sau ale clienţilor dumneavoastră.

Ne angajăm în oferirea de servicii ireproşabile clienţilor noştri. Echipa noastră este alcătuită din specialişti acreditaţi ANEVAR cu experienţă atât în Ştiinţă cât şi în Arta evaluării.

SC Exact Factor SRL este o societate independentă, care a reuşit să se impună pe piaţă, începând cu anul 2007. Societatea noastră utilizează metode de evaluare acreditate pentru a realiza servicii de consultanţă şi evaluare de calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Exact Factor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Exact Factor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Exact Factor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.352