Direct la continutul paginii »

Panorama Hotel SRLAnsamblul Rezidential CALEA BACIULUI este situat in comuna Baciu , la 10 minute de centrul Clujului pe DN1 , la 100 de metrii de benzinaria PETROM.Complexul de apartamente "Calea Baciului" este situat in partea de vest a orasului Cluj intr-o zona rezidentiala pe o suprafata de 20.000 mp.

Conceptul EURO PORT propune un confort decent in apartamente finisate la cheie la preturi minimale , pretul pe metru patrat construit fiind de 700 euro

Ansamblul Panorama isi propune sa satisfaca toate cerintele cumparatorilor intr-un stil de viata unic , departe de aglomeratia Clujului si totusi aproape de toate necesitatile de care aveti nevoie.Avantajele locatiei ansamblului constau in proximitatea fata de centru , in zona existand gradinite , scoli , statii de autobuz.Complexul are si magazine alimentare in spatii comerciale construite la parterele blocurilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Panorama Hotel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Panorama Hotel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Panorama Hotel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.359