Direct la continutul paginii »

Omilos Group SRLBirourile Omilos Group sunt situate in trei locatii, din care reusim sa gestionam in prezent un portofoliu substantial de active imobiliare raspandite in Romania. Investitorii nostri sunt in principal din Marea Britanie şi Cipru si reprezinta atat surse de finantare privata cat si institutionala sau prin intermediul unor mari retele de investitori.

Misiunea noastra este de a fi principalul dezvoltator imobiliar din Romania, furnizor a unor solutii inovatoare in domeniul imobiliar ce depasesc asteptarile clientilor nostri si creeaza relatii de afaceri de lunga durata.

Prin experienta acumulata, ne putem mandri cu standarde ridicate, ce au in centru integritatea si profesionalismul.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Omilos Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Omilos Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Omilos Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.551