Direct la continutul paginii »

Neoplast Grup SRLFereastra NEOPLAST este un brand vechi de 6 ani pe piata romaneasca, care are in spate o echipa cu experienta de 11 ani in domeniul productiei de tamplarie pvc si a comertului cu accesorii pentru tamplaria pvc.

Astfel este explicabila cresterea CA cu 230% numai in ultimul an.

Dispunem de un lant propriu de magazine si mai multe echipe de montatori profesionisti, primul criteriu de angajare a acestora fiind o vechime de minim 3 ani in domeniu.

Produsul nostru TERMOPAN GEALAN, se adreseaza unei clientele foarte pretentioase in privinta calitatii. Din acest motiv ne-am orientat catre gama de varf ale produselor GEALAN fabricate in GermaniaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Neoplast Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Neoplast Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Neoplast Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.773