Direct la continutul paginii »

Managu SRLAceasta aplicatie se adreseaza in special ANTREPRENORILOR si SUBCONTRACTANTILOR, informatiile putand fi folosite si de alte persoane. (ex.: o persoana privata doreste construirea unei case... va cauta 1 echipa "muncitor casa A-Z")

ANTREPRENORII care au nevoie de echipe de muncitori si utilaje pentru lucrari, cazare si mancare pentru muncitori, pot sa gaseasca si sa posteze aceste informatii pe acest site.

-> SUBCONTRACTANTII care cauta lucrari pentru echipele proprii, gasesc aici informatii despre antreprenorul care le poate oferi contractul, cazarea muncitorilor, mancare de la firmele specializate precum si utilajele si materialele de constructii din zona, necesare desfasurarii activitatii.

Informatiile pe care vi le oferim sunt scurte si la obiect.
Serviciile pe care vi le oferim sunt simplu de utilizat si eficiente.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Managu SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Managu SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Managu SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.901