Direct la continutul paginii »

Cortrom B.g. SRLCORTROM B.G. S.R.L., intreprindere privata cu capital mixt romano-suedez a fost infiintata in anul 1992 din dorinta de a pune la dispozitia specialistilor din industrie, tehnologii inovative si produse de ultima generatie, eficiente si economice, prin care sa se aduca un aport semnificativ la cresterea calitatii si productivitatii intreprinderilor romane.

Fondatorul Cortrom B.G. S.R.L., Ing.Ch.George Bogdan s-a orientat astfel catre alternative ecologice la produsele anticorozive clasice, care sa asigure valorificarea maxima a resurselor de catre generatia actuala, in conditiile mentinerii potentialului acestora de a oferi aceleasi beneficii generatiilor viitoare.

Materialele Rehart Nano-Seal sunt destinate regenerarii si intretinerii utilajelor industriale prin protectia impotriva uzurii, coroziunii, colmatarii si atacului chimic in scopul optimizarii procesului de fabricatie.

Prin utilizarea acestor acoperiri speciale, timpul de utilizare al utilajelor este mai mare, intreruperile procesului de fabricatie sunt mai putine, iar acest lucru asigura calitate constanta a productiei, consum redus de energie si performanta deosebita a companiei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cortrom B.g. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cortrom B.g. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cortrom B.g. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.902