Direct la continutul paginii »

Olympia Marble & Ceramica & Granite SRLTop Mosaic este primul și singurul brand din România, care se concentrează într-un mod profesional pe importul, vânzarea și montarea mozaicului.

Plăcile de mozaic sunt expuse în showroom-ul nostru situat într-o locaţie centrală din București.

În cei peste cinci ani de activitate în România, am ţinut cu succes pasul cu tendinţele de design de pe piaţa internaţională, oferind clienţilor noștri o gamă largă de plăci de mozaic de toate tipurile, formele, mărimile şi culorile, reprezentând atât cele mai noi tendinţe, cât și opţiunile tradiţionale.

Nivelul înalt de specializare în domeniul mozaicului este posibil datorită vastei noastre reţele de furnizori (Importăm mozaic de la mai mult de 20 de furnizori diferiţi, din peste 14 ţări)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Olympia Marble & Ceramica & Granite SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Olympia Marble & Ceramica & Granite SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Olympia Marble & Ceramica & Granite SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.