Direct la continutul paginii »

Europlat Company SRLSocietatea se intinde pe o suprafata de 1,5 ha, din care spatiul de productie este de 1400 mp, cu un efectiv de 40 de persoane S.C. EUROPLAT COMPANY SRL este prezenta pe piata Romaniei din anul 2005, pana in prezent avem peste 300 de suprastructuri realizate. Deasemenea oferim asistenta tehnica si service pentru orice tip de suprastructuri si remorci.
Suntem o societate cu domeniul de activitate în constructia si echiparea autovehiculelor specializate pe diferite domenii de activitate, carosarea si constructia de remorci, confectii prelate pentru autocamioane, inscriptionare si grafica. Societatea are experienta si traditie în Ungaria. Produsele sunt executate conform normelor EURO si RAR. Societatea ofera garantie la produsele executate, efectueaza verificarile, omologarile RAR, obtinerea cartii de identitate si a numerelor provizorii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Europlat Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Europlat Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Europlat Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.933