Direct la continutul paginii »

Mltr Consulting SRLM.l.t.r. Consulting S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Craiova, judetul Dolj.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Cu un efectiv de peste 10 angajati, M.l.t.r. Consulting S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: montaj instalatii termice, sanitare si climatizare: aparate aer contitionat si centrale termice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mltr Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mltr Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mltr Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.419