Direct la continutul paginii »

Pkd Grup SRLSC PKD Grup este o societate specializata in comertul cu utilaje si echipamente noi si second hand pentru constructii, lucrari civile si industriale, drumuri si poduri.

irma detine la sediul din Sangeorgiu de Mures, jud. Mures o gama variata de utilaje (peste 70 de utilaje existente permanent pe stoc) care pot fi testate si achizitionate in cel mai scurt timp.

De asemenea datorita colaborarii noastre cu partenerii externi se poate aduce pe comanda orice tip de utilaj, piesa de schimb sau anexa.

utilaje si echipamente – buldoexcavatoare, incarcatoare, excavatoare, macarale, buldozere, compactoare, stivuitoare, gredere, dumpere, foreze, freze, pompe de apa, pompe de beton, statii de beton, statii de sortare, platforme, schele de constructii, cofraje, generatoare de curent, motocompresoare, masini specializate marcile: ABG, Ahlmann, Terep, Atlas, Atlas Copco, Bobcat, Bomag, Case, CAT, Clark, Demag, Eco Air, Hamm, Hanomag, Hitachi, Hister, Hyundai, Kobelco, Komatsu, Krammer, Krupp, Kubota,Linde, MAN, Mercedes –Benz, Multicar, Schaeff, Steinbock, Still, Toyota, Unimog, Vibromax, Volvo, Wagner, Zeppelin;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pkd Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pkd Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pkd Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.