Direct la continutul paginii »

Bravia Total SRLFirma Bravia Total si-a inceput activitatea in ianuarie 2006 avand ca domeniu de activitate distributia de produse de ambalare, birotica, papetarie, curatenie.

Activitatea este concentrata catre domeniul "Business to Business", distribuind direct firmelor produsele pe care noi le avem in portofoliu.

La sfarsitul anului 2007 compania a intrat intr-o schimbare de imagine fapt ce a dus si la marirea portofoliului de produse cu care sa vina in intampinarea partenerilor sai.

Strategiile de lucru si vanzare bine adaptate cerintelor si nevoilor clientilor nostrii, flexibilitatea, serviciile rapide si prompte, produsele de calitate care acopera o gama larga dintre cele mai cunoscute branduri internationale, au stat la baza succesului nostru.

Dorinta noastra este sa multumim pe deplin clientii , oferind produse si servicii de cea mai buna calitate, astfel din vara anului 2007 compania a inceput sa faca propriile sale importuri din tarile Uniunii Europene, in felul acesta invatand si dezvoltandu-ne cu ajutorul partenerilor nostrii.


Pentru a acoperii intreg sistemul de import si distributie, in anul 2008 s-a infiintat Bravia Logistics, astfel unificandu-se si formand astazi grupul Bravia.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bravia Total SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bravia Total SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bravia Total SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.865