Direct la continutul paginii »

Grup Cernestean SRLAm debutat pe piaţa produselor de panificaţie încă din anul 1991 când, ca şi mică afacere de familie, a fost înfiinţată SC Luceafarul SRL, societate ce îngloba deopotrivă producţia şi comercializarea produselor prin reţeaua proprie de magazine.

De atunci şi până în prezent ne-am consolidat poziţia pe piaţa maramureşeană de profil, deviza noastră “calitate, seriozitate, promtitudine" fiind apreciată ca atare de cei peste 200 de colaboratori actuali, precum şi de beneficiarii nemijlociţi ai produselor noastre.


Grup Cernestean vă recomandă un produs premium pentru toţi consumatorii: pentru cei predispuşi la obezitate, diabet sau pur şi simplu pentru o alimentaţie sănătoasă.

Folosind acelaşi amestec de făinuri “Slăbeşti Măncând” (făină de grâu măcinişi total, proteină de soia, făina de soia, fibre, tărâte de grîu, gluten) alături de alte ingrediente naturale, şi înlocuind zahărul cu fructoză am obţinut o gamă diversificată de: fursecuri, checuri , cozonaci, prăjituri, tarteContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grup Cernestean SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Grup Cernestean SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grup Cernestean SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.583