Direct la continutul paginii »

Valdo Invest SRLCu o experienta de peste 15 ani, grupul de firme Valdo Invest este unul din liderii de piata in furnizarea de echipamente si tehnologii pentru industria alimentara, cu aplicatii in vinificatie, procesare lapte, procesare carne.

Echipa de specialisti din Valdo Invest ofera clientilor sai cele mai bune solutii tehnice si tehnologice din industria alimentara, la un raport calitate-pret corect si competitiv, printr-o imbinare perfecta intre inovatie si traditie.

Calitatea produselor si serviciilor oferite este urmarita permanent prin sistemul de management al calitatii ISO 9001, iar echipamentele furnizate sunt conforme cu standardele si normele CE.


PARTENERI: Pim LTD
UNITECH
KASI TEMPRA PACKContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Valdo Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Valdo Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Valdo Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.