Direct la continutul paginii »

Leau Com SRLCalatorule, opreste-te o clipa din drumurile tale si prin Tara Barsei, un tinut de vis si de legenda! Ostoieste-ti trupul si incanta-ti inima la piciorul Pietrei Craiului , pe pajistile alpine cu flora de neegalat si un peisaj mirific!

Pozitia geografica a Zarnestilor este favorizata de distantele foarte mici de Brasov, atat prin cfr cat si auto , de Codlea , Rasnov si Bran, asa incat in Zarnesti se ajunge usor atat din Fagaras, cat si din Codlea, Brasov, Rasnov, Bran si Piatra Craiului.

Delecteaza-ti spiritul cu silueta impunatoare a Bucegilor si a Pietrei Craiului , Masive care strajuiesc culoarul depresionar Bran-Campulung Muscel unde se inalta maiestuos castelul lui Dracula , asezarea duhovniceasca de la Coltul Chiliilor , Prapastiile Zarnestilor , cabana Curmatura, Plaiul foii, cetatea medieva la Rasnov, cea mai mare rezervatie de ursi din Europa si nu in ultimul rand traseul de motocros din Zarnesti, traseu autorizat FIM.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Leau Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Leau Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Leau Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.