Direct la continutul paginii »

M Crom SRLSC M'Crom SRL Ramnicu Valcea pune la dispozitia clientilor sai toata gama de aparate automate si semiautomate de cafea, aparate mici pentru uzul in birouri, sau aparate automate amplasate in spatii publice.

Pentru toata gama de masini automate pe care o comercializam, clientii nostri beneficiaza de oferte de pret avantajoase, posibilitate flexibila de plata precum si service autorizat in garantie sau postgarantie.

Daca te afli in trecere prin Ramnicu Valcea sau doresti sa servesti masa in oras, restaurantul nostru "La Stejar" va asteapta cu cele mai gustoare mancaruri traditionale romanesti sau specifice bucatariei internationale.


Restaurantul "La Stejar" organizeaza cu succes petreceri private, nunti, botezuri sau onomastici la preturi fara concurenta pentru orasul Valcea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale M Crom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre M Crom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii M Crom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.763