Direct la continutul paginii »

Romfulda Prod SRLSe spune ca fiecare produs descopera un alt gust sub un cer diferit.

Soarele, verdele ierbii si aerul proaspat pot ridica la nivel de arta intensitatea gustului romanesc.

Sanatatea mediului este startul laptelui schimbat in varietati de energie pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi.


Productia incepe in afara limitelor fabricii, pe camp, in conditii de baza optime pentru rezultate de calitate.


Modernizarea fabricii prin proiect SAPARD, certificarea calitatii, autorizatiile sanitare si veterinare atesta mediul curat, protejat in care se filtreaza, se matureaza si se raceste laptele, pentru a crea produse proaspete.

Gustul laptelui, rafinat prin variate tehnologii si procedee termice, se transforma dupa retete bine alese in smantana, cascaval, telemea sau diferite alte categorii de produse finite, pastrandu-si in acelasi timp valorile nutritive.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romfulda Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romfulda Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romfulda Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.191