Direct la continutul paginii »

Nordexim Coffee Services SRLInfiintata in 1992, Nordexim este pionierul distributiei in Judetul Valcea si are ca obiect de activitate distributia de produse alimentare (bauturi racoritoare si bere) in judetul Valcea.

In 2007 firma finalizeaza un centru logistic nou in Parcul Industrial Baraj Sud din Ramnicu Valcea.

Consecventa principiului - servicii de calitate pentru satisfacerea exigentelor clientilor sai, in decembrie 2008 finalizeaza procesul de certificare pe calitate si siguranta alimentului ( ISO 9001 si HACCP) cu MOODY INTERNATIONAL.

Portofoliul firmei cuprinde cca. 3500 de clienti, iar acoperirea de piata este de aproximativ 80%, in jud. Valcea

Datorita profesionalismului, castiga an de an premiul de Excelenta in Distributie, premiul acordat de furnizori partenerilor sai.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nordexim Coffee Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Nordexim Coffee Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nordexim Coffee Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.