Direct la continutul paginii »

Yoppi Transilvania SRLYoppi Transilvania face parte din grupul Yoppi Internațional, fiind prezentă în România din anul 2002. Yoppi comercializează și oferă servicii de operare a automatelor.

Yoppi servește zilnic prin automate băuturi ingenioase, fie la locul de muncă, în birou sau acasă, și urmărește să mulțumească consumatorii prin menținerea calității serviciilor.

Suntem deschiși în dialogul cu clienții noștrii și intervenim sub motoul ”curat, rapid, comod”.

Firma noastră va efectua toate cele necesare, începând cu verificarea locului de amplasare a automatului până la transportarea și instalarea acestuia fără nici un cost suplimentar.

Pentru a beneficia de un astfel de aparat, firma Yoppi nu percepe cheltuieli cum ar fi chiria, taxa pentru alimentarea automatelor cu produse, reparații sau adaos de piese.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Yoppi Transilvania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Yoppi Transilvania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Yoppi Transilvania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.581