Direct la continutul paginii »

Eur Comtur SRLNe-am infiintatat in anul 1994 pentru a va pune la dispozitie servicii de calitate precum inchirierea de automate de cafea, cappucino si ceai.

Desi suntem o organizatie tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata, datorita profesionalismului cu care tratam clientii si datorita calitatii produselor noastre.

Organizatia noastra are un personal de 35 angajati, iar in interiorul organizatiei promovam o cultura organizationala puternica ce are ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Una din principalele misiuni ale organizatiei noastre este aceea de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitatea superioara oferita la preturi minime.

Eurcomtur va pune la dispozitie solutii complete in managementul consumului de bauturi calde si bauturi reci.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eur Comtur SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Eur Comtur SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eur Comtur SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.907