Direct la continutul paginii »

Kevin International SRL 

Importatori si furnizori de sisteme complete de bransament electric pentru producatorii ABN Braun AG System Geyer si Elektro-Bauelemente GmbH.

Compania Geyer a fost preluata de ABN Braun AG Neuenstadt Germania.

Geyer ofera solutii de inginerie electrica ce au la baza produse inovatoare pentru conectare, protectia circuitelor si sisteme de distributie.

Bazele companiei au fost puse de Christian Geyer in 1911. Astazi suntem activi atat la nivel national cat si international, prin companiile detinute sau prin agentiile noastre.

Tehnologiile si metodele noastre de fabricatie raspund celor mai inalte exigente, fara a neglija cerintele de mediu. Calitatea produselor, livrarea la timp si preturile competitive ne garanteaza o prezenta durabila pe pietele noastre specifice.

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Kevin International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Kevin International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Kevin International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Kevin International SRL


39.869Produse

    1. 2