Direct la continutul paginii »

Cabsat SRLFirma CABSAT SRL , înfiinţata in anul 1994, cu trei asociaţi, având ca obiect de activitate comerţul si servicii in domeniul electric, îşi desfăşoară activitatea in imobilul din str. N. Bălcescu nr.3, pe un teren 3500 mp, clădiri proprii, birouri , magazin electric, magazii, atelier electric si mecanic, garaje - pe o suprafaţa totala de 850 mp.
Anual am realizat o creştere a cifrei de afaceri, precum si a numărului de personal , in anul 2007 cifra de afaceri ajungând la 5.200.000 RON, iar numărul de salariaţi la 35 angajaţi. Avem personal calificat – ingineri, electricieni autorizaţi , comercianţi – si urmărim in permanenta creşterea nivelului de pregătire a angajaţilor prin participare la cursuri.

Unul dintre principalele obiective ale firmei noastre este satisfacerea cerinţelor clienţilor noştri la un nivel cat mai înalt, prin oferirea unor mai bune combinaţii de preţ si calitate ale produselor si serviciilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cabsat SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cabsat SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cabsat SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.