Direct la continutul paginii »

Andan Impex SRLSocietatea comerciala ANDAN IMPEX S.R.L. Focsani are ca obiect principal de activitate importul, distributia si service-ul de echipamente electronice. Solutiile noastre sunt puse la dispoziţta bancilor, a marilor intreprinderi si a institutiilor de stat.

De la infiintare, in 2005, firma noastra a crescut continuu, devenind astazi una dintre cele mai active de pe piata romaneasca. Din 2007 firma a inceput distributia de Sisteme Electronice de Dirijare si Ordonare ANDAN electron(SEDO). Datorita unei politici de preturi agresive combinate cu o calitate fara compromisuri, numele ANDAN electron a devenit un nume de referinta.

S.C. ANDAN IMPEX S.R.L. este o firma dinamica, cu un personal tanar si ambiţos, avand o buna pregatire profesionala. Succesul nostru, ca şi cel al clienţilor nostri se bazează pe calitatea oamenilor şi a ideilor lor. 

Pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a activităţii, societatea noastră are un colectiv specializat pentru instalări şi asistenţă tehnică sprijinind clienţii cu sfaturi, evaluări la faţa locului, în strânsă colaborare cu aceştia. Referinţele noastre numeroase reflectă satisfacţia şi încrederea clienţilor cu privire la produsele şi serviciile noastre.

Sistemul de gestionare a fluxurilor de persoane, este o alternativa simpla si eficienta la eliminarea cozilor de la ghisee.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Andan Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Andan Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Andan Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Andan Impex SRL


35.917Produse

    1. 2