Direct la continutul paginii »

X-Time Intrenational SRL Klient.ro este un magazin online care promoveaza produsele de calitate. Aici gasiti cafea ambalata in capsule individuale, paduri de hartie ale unor producatori de marca in acest domeniu. Aparatele de cafea pe care le oferim utilizeaza cafea Nespresso, Douwe Egberts, Jacobs, Segafredo, Nestle, Lavazza, Dallmayr, etc. Aparatele sunt produse de catre companii ca Turmix, Krups, Spidem, Saeco, Philips, DeLonghi, Siemens, Bosch, Soda Club, Porsche Design, etc. Tot pe site-ul www.klient.ro aveti posibilitatea de a alege dintr-o varietate de genti ale unor mari producatori celebri precum Guess, Tommy Hilfinger, Gucci, Calvin Klein, Ralph Lauren, Tignanello, Katy Van Zeeland, etc. Intotdeauna timpul tinem cont de calitate produselor si a serviciilor oferite. Alte produse ale unor marci de succes Thomas Pink, Seiden Sticker, etc. va stau la dispozitie.

 
 
Aparatele electrocasnice marca Disney Ariete fac parte din oferta noastra, produse printre care se regasesc fanatana de ciocolata, aparat de facut vata de zahar, aparat pentru popcorn, sandwich maker, aparat de facut clatite, aparat de facut inghetata, minifrigider, etc.
 
 
Klient.ro genereaza oferte speciale pentru dumneavoastra, produse care se gasesc in stoc si pot fi livrate imediat. Urmariti semnele de pe site ce sesizeaza promotiile noastre.
 
 
Cu stima,
Echipa Klient.roContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale X-Time Intrenational SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre X-Time Intrenational SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii X-Time Intrenational SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.