Direct la continutul paginii »

Ondine Travel & Events SRLSpecializata in turism de afaceri si organizare de evenimente, Ondine Travel & Events ofera de 11 ani consultanta si asistenta in planificarea calatoriilor, asigurand flexibilitate, operativitate, noutate prin solutii turistice integrate, personalizate nevoilor colaboratorilor nostri.

In cei 11 ani de activitate, am acumulat experienţa necesara pentru a face fata oricarei situatii ce tine de planificarea calatoriilor si de organizarea evenimentelor. De aceea clientii nostri au ales si continua sa aleaga serviciile Ondine Travel & Events.


Rezervarea biletelor de calatorie (bilete avion, charter, cazare)
Organizare eveninimente (conferinte, congrese, seminarii etc)
Organizare programe si vacante motivationale (incentive, team-building)
Vacante în Romania si in strainatateContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ondine Travel & Events SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ondine Travel & Events SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ondine Travel & Events SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.098