Direct la continutul paginii »

Ama Travel International SRLAgentia AMA TRAVEL este o agentie de turism touroperatoare infiintata in anul 2008, tanara, flexibila, cu oameni dinamici si activi.

Ca orice agentie touroperatoare avem posibilitatea si mijloacele de a avea contacte directe cu partenerii staini si nu prin intermediul unei alte agentii romanesti.

Ce are agentia deosebit este flexibilitatea, viteza de raspuns si preturi competitive.
Suntem o companie extrem de flexibila care oferim suport 24 din 24 ore inclusiv in week-end, in situatii de urgenta se poate apela la noi in orice moment al zilei.

Prin sistemul de consultanta oferit de Ama Travel clientilor sai, atat pe perioada rezervarii cat si a calatoriei, asiguram monitorizarea rezervarilor biletelor de avion, informam clientul asupra conditiilor de emitere si modificarile orarelor de zbor intervenite pe durata calatoriei,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ama Travel International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ama Travel International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ama Travel International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.502Produse

    1. 2