Direct la continutul paginii »

Promo Service SRLVarietatea si bogatia atractiilor turistice, naturale, dar si culturale si istorice aduce Romania pe unul din primele locuri in Europa din punct de vedere al resurselor turistice.

Localizarea tarii la intretaierea mai multor vechi drumuri ale civilizatiei indo-europene, dar si a Imperiului Roman (Transalpina) si a drumurilor europene contemporane, faciliteaza accesul in Romania pe toate caile de transport. Caldura si prietenia umana, ospitalitatea romanilor si sufletul lor deschis va vor transforma vacanta intr-o experienta de neuitat.

Atractiile remarcabile ale Romaniei sunt: capitala tarii (Bucuresti), Litoralul Marii Negre, intins pe 244 km de la nord la sud, Muntii Carpati (atractii ale turismului cultural, Castelul Peles, de aventura, rezervatii naturale, dar si o infrastructura propice sporturilor de iarna), statiunile balneare (Baile Herculane, Calimanesti Caciulata, Baile Felix), Nordul Olteniei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Promo Service SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Promo Service SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Promo Service SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.641