Direct la continutul paginii »

Yacht Avantage SRLYacht Holidays este prima agentie de turism din Romania specializata si autorizata in vanzarea pachetelor turistice de tipul "yacht charter".

Agentia promoveaza yachtingul de agrement si participa prin obiectivele sale la crearea unui mediu propice dezvoltarii turismului nautic.


Cand amintesti de plajele albe, de jungla bogata sau de crestele ascutite ale muntilor, vorbesti cu siguranta despre Insula Langkawi din Malaezia, un secret bine pastrat foarte multi ani.


Locatia noastra pentru croaziere este in Marea Andaman, o mare cu 99 de insule si care formeaza grupul Langkawi. In sudul Insulelor Thai se formeaza al doilea grup: Butang si Turato.

Inainte sa porniti in explorarea insulelor invecinate cu Langkawi, fiti siguri ca nu ratati unele din cele mai splendide locatii ale insulei - Cascada Temurun din N-V insulei, o cascada foarte cunoscuta de turistii din lumea intreaga, spectaculoasa din Iunie pana in Decembrie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Yacht Avantage SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Yacht Avantage SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Yacht Avantage SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.925